Slow cooked pulled pork sandwich | Hellmann's

Slow cooked pulled pork sandwich

Pulled pork slik den smaker best - i et saftig brød.

Přípravka

10 min

Čas na vaření

3 h 30 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 100 g mørkt brunt sukker
  • 75 g røkt paprika
  • 75 g hvitløkpulver
  • 30 g løkpulver
  • 1 ts kajennepepper
  • 50 ml vann
  • 1,5 kg svinebog med ben
  • 1 ss brunt sukker
  • 50 ml lys soya
  • 50 ml riseddik
  • 3 klatter Hellmann's mayonnaise
  • 12 chiabattabrød eller lignende

Postup přípravy

  1. Bland sukker, røkt paprika (spar på 1 ss), hvitløkpulver, løkpulver, kajennepepper og vann i en liten skål. Gni svinekjøttet inn med blandingen og la stå i kjøleskapet over natten.

  2. Varm ovnen til 160 °C, 140 °C for varmluftsovn.

  3. Pakk inn kjøttet i aluminiumsfolie og sett i ovnen i 3 timer.

  4. Ta svinekjøttet ut av ovnen og la hvile i 30 minutter. Riv kjøttet fra benet.

  5. Hell brunt sukker, soya, resten av paprikaen og riseddik i en liten gryte og kok opp. La småkoke på svak varme i 10 minutter, hell deretter sausen over det strimlede kjøttet. Vend forsiktig slik at væsken blir jevnt fordelt.

  6. Del brødene i to og rist dem lett. Smør majones på begge halvpartene av brødene og fyll dem med pulled pork.

  7. Merk: Denne oppskriften inkluderer 12 timers marineringstid.