
INGREDIENSER
- 8 skiver bacon
- 2 fedd hvitløk, presset
- 400 g fettuccini
- 4 store egg
- 0,75 dl Hellmann's Sundried Tomato & Basil
- 3 ss melk
- 1 klype salt
- 1 klype malt svart pepper
- 1 dl revet parmesan
- 250 gram cherrytomater, delt
SLIK GJØR DU
-
Stek baconet i en stor stekepanne på middels varme til det er sprøtt og gyllent. Fjern baconet fra pannen, legg på tørkepapir for å renne av overflødig fett og del deretter i mindre biter. Tøm det meste av fettet fra pannen, men la det stå igjen. Tilsett hvitløken i pannen og stek i ca 30 sekunder.
-
Skrap hvitløk- og baconfettet som er igjen i pannen og legg i en liten bolle.
-
Kok opp en stor kjele med vann. Tilsett salt og deretter pastaen. Kok til pastaen er al dente.
-
Bland i mellomtiden egg, Hellmanns soltørket tomat og basilikum, melk, salt, pepper og hvitløken og baconfettet i en bolle til du har en jevn blanding. Bruk gjerne en visp.
-
Hell av vannet når pastaen er klar, men spar 1 dl pastavann.
-
Tilsett sausen og baconbitene. Rør til blandingen dekker pastaen og tilsett litt pastavann om gangen til du får en kremet og jevn konsistens.
-
Tilsett parmesanost og tomater, rør igjen og server umiddelbart.