Fettuccine med sprøstekt bacon | Hellmann's

Fettuccine med sprøstekt bacon

En kremet pasta - den perfekte retten når du går tom for tid!

Forberedelsestid

5 min

Matlagingstid

15 min

INGREDIENSER

  • 8 skiver bacon
  • 2 fedd hvitløk, presset
  • 400 g fettuccini
  • 4 store egg
  • 0,75 dl Hellmann's Sundried Tomato & Basil
  • 3 ss melk
  • 1 klype salt
  • 1 klype malt svart pepper
  • 1 dl revet parmesan
  • 250 gram cherrytomater, delt

SLIK GJØR DU

  • Stek baconet i en stor stekepanne på middels varme til det er sprøtt og gyllent. Fjern baconet fra pannen, legg på tørkepapir for å renne av overflødig fett og del deretter i mindre biter. Tøm det meste av fettet fra pannen, men la det stå igjen. Tilsett hvitløken i pannen og stek i ca 30 sekunder.

  • Skrap hvitløk- og baconfettet som er igjen i pannen og legg i en liten bolle.

  • Kok opp en stor kjele med vann. Tilsett salt og deretter pastaen. Kok til pastaen er al dente.

  • Bland i mellomtiden egg, Hellmanns soltørket tomat og basilikum, melk, salt, pepper og hvitløken og baconfettet i en bolle til du har en jevn blanding. Bruk gjerne en visp.

  • Hell av vannet når pastaen er klar, men spar 1 dl pastavann.

  • Tilsett sausen og baconbitene. Rør til blandingen dekker pastaen og tilsett litt pastavann om gangen til du får en kremet og jevn konsistens.

  • Tilsett parmesanost og tomater, rør igjen og server umiddelbart.