Grillet laks med potetsalat | Hellmann's

Grillet laks med potetsalat

Nydelig grillet laks med potetsalat, laget enda bedre med Hellmann’s Creamy Sweet Chilisaus.

Forberedelsestid

20 min

Matlagingstid

10 min

INGREDIENSER

  • 2 dl yoghurt
  • 2 ss hakket dill
  • 2 ss hakket gressløk
  • 1 liten rødløk, hakket
  • 2 dl Hellmann's Creamy Sweet Chilisaus
  • 400 g kokte og skrelte småpoteter
  • 600 g laksefilet
  • salt
  • Kvernet pepper

SLIK GJØR DU

  1. Gjør klar sausen ved å blande yoghurt, urter, løk og Hellmann's Creamy Sweet Chilisaus i en salatbolle.

  2. Skjær potetene i skiver og bland med sausen.

  3. Krydre laksen med salt og pepper, og stek laksen på grillen.

  4. Server laksen sammen med potetsalat.