
INGREDIENSER
- 16 stk store reker, uten skall, med hale
- 1 ts salt
- ½ ts svart pepper, malt
- 2 hvitløksfedd, finhakket
- 1 ss brunt sukker
- 1 ts chilipulver
- 1 ts hakket ingefær
- 1 ts paprikapulver
- 2 ss vegetabilsk olje
- 1 ts limejuice
- 2 ss koriander, hakket
- Hellmann's Creamy Sweet Chilisaus
- Ristede peanøtter
SLIK GJØR DU
-
Tre rekene på spydene.
-
Lag marinaden i en blender. Tilsett salt, pepper, hvitløk, brunt sukker, chilipulver, ingefær, paprikapulver, vegetabilsk olje og limejuice til du får en jevn og glatt marinade.
-
Mariner rekene i ca. 10 min.
-
Grill spydene raskt på begge sider til de er ferdigstekte. Tilsett koriander til slutt.
-
Serveres med Hellmann's Creamy Sweet Chilisaus og de ristede peanøttene.