Karibisk grillspyd med reker | Hellmann's

Karibisk grillspyd med reker

Som en fristende forrett eller hovedrett er dette grillede karibiske rekespydet definitivt en minneverdig rett.

Forberedelsestid

25 min

Matlagingstid

5 min

INGREDIENSER

  • 16 stk store reker, uten skall, med hale
  • 1 ts salt
  • ½ ts svart pepper, malt
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ts hakket ingefær
  • 1 ts paprikapulver
  • 2 ss vegetabilsk olje
  • 1 ts limejuice
  • 2 ss koriander, hakket
  • Hellmann's Creamy Sweet Chilisaus
  • Ristede peanøtter

SLIK GJØR DU

  • Tre rekene på spydene.

  • Lag marinaden i en blender. Tilsett salt, pepper, hvitløk, brunt sukker, chilipulver, ingefær, paprikapulver, vegetabilsk olje og limejuice til du får en jevn og glatt marinade.

  • Mariner rekene i ca. 10 min.

  • Grill spydene raskt på begge sider til de er ferdigstekte. Tilsett koriander til slutt.

  • Serveres med Hellmann's Creamy Sweet Chilisaus og de ristede peanøttene.