
INGREDIENSER
- 1 ss sukker
- 1 ss eplesidereddik
- 1 ss finhakket løk
- 1 lite eple i små terninger
- 1 dl Hellmann's mayonnaise
- 2 ss Maille grov sennep
- 1 ss Maille dijonsennep
- 2 ss cremefraiche 18 % eller syrnet melk
- 6 store marinerte sildefileter
- 1 brett karse
- 1 bunt dill
- salt og pepper
SLIK GJØR DU
-
Rør sammen sukker, eddik, finhakket løk og epleterninger.
-
Tilsett Hellmann's majones og sennep og rør til en jevn konsistens.
-
Rør crème fraîchen til den er helt glatt og jevn, og rør den deretter inn i dressingblandingen. På den måten unngår du at det kommer hvite klumper i dressingen.
-
Smak til med salt og pepper
-
Skjær sildefiletene i passende biter, og vend dem inn i dressingen.
-
Anrett rikelig med nyklipt dill og karse, og server sammen med godt rugbrød.