Sennepssild | Hellmann's

Sennepssild

Ekstra velsmakende med Hellmann's majones!

Forberedelsestid

15 min

Matlagingstid

15 min

INGREDIENSER

  • 1 ss sukker
  • 1 ss eplesidereddik
  • 1 ss finhakket løk
  • 1 lite eple i små terninger
  • 1 dl Hellmann's mayonnaise
  • 2 ss Maille grov sennep
  • 1 ss Maille dijonsennep
  • 2 ss cremefraiche 18 % eller syrnet melk
  • 6 store marinerte sildefileter
  • 1 brett karse
  • 1 bunt dill
  • salt og pepper

SLIK GJØR DU

  • Rør sammen sukker, eddik, finhakket løk og epleterninger.

  • Tilsett Hellmann's majones og sennep og rør til en jevn konsistens.

  • Rør crème fraîchen til den er helt glatt og jevn, og rør den deretter inn i dressingblandingen. På den måten unngår du at det kommer hvite klumper i dressingen.

  • Smak til med salt og pepper

  • Skjær sildefiletene i passende biter, og vend dem inn i dressingen.

  • Anrett rikelig med nyklipt dill og karse, og server sammen med godt rugbrød.