
INGREDIENSER
- 8 tortillas, små
- 160 gram veganske kyllingbiter 1 ss tacokrydder
- 1/2 agurk, i tynne skiver
- 1 avokado, i tynne skiver
- 1 rødløk, i tynne skiver
- 1 gulrot, kuttet i små terninger 1 dl Hellmanns Avocado & Lime 3 ss hakket koriander
- 1 1/2 presset lime
- 1 dl chunky salsa, varm
- 1/2 tomat, kuttet i små biter
- 1 dl kokte kidneybønner
- 1 ts melis
- 1/2 ts salt
- 3 ss olje
SLIK GJØR DU
-
Bland rødløk, sukker, salt og saft fra 1 lime. Bland sammen og la stå i minst 30 minutter.
-
Bland chunky salsa med tomat, 1⁄2 presset lime, kidneybønner og 3 ss hakket koriander.
-
Stek veganske kyllingbiter i olje og krydre med tacokrydder til de er gylne.
-
Varm opp en stekepanne og stek gulroten med 1 ss olje og litt salt.
-
Fordel alt i tortillabrødet og server med Hellmann’s Avokado & Lime saus.