Blinis med laks, røkt ferskost og rogn

Blinis med laks, røkt ferskost og rogn

Skikkelig god blinis med laks, røkt ferskost og rogn
  • 15 Minutes

    Cooking Time

  • Lett

    Difficulty

  • 15 Minutes

    Prep Time

  • 6 People

    Serves

AINESOSAT

  • 100 g røkt fersk ost
  • 3 ss Hellmann's mayonnaise
  • salt og grovkvernet pepper
  • 1/2 økologisk sitron, revet skall og saft
  • 6 reddiker
  • 2 ss finhakket dill
  • 12 ferdiglagde blinier
  • 12 skiver røkt laks
  • 50 g ørretrogn eller steinbitrogn
  • fersk kjørvel

VALMISTUS

  1. Rør ferskosten til den er myk og uten klumper. Rør inn Hellmann's majones, og smak til med salt og pepper, revet sitronskall og -saft.

  2. Skjær reddikene i små terninger og bland dem i ostekremen sammen med den finhakkede dillen.

  3. Ha litt ostekrem på de ferdiglagde blinisene, og fordel laksen oppå.

  4. Topp med ostekrem, ferske kjørvelblader, et dryss grovkvernet pepper og revet sitronskall.