Fettuccine med sprøstekt bacon

En kremet pasta - den perfekte retten når du går tom for tid!
  • Valmistelu

    5 Minutes

  • Kokkausaika

    15 Minutes

AINESOSAT

  • 8 skiver bacon
  • 2 fedd hvitløk, presset
  • 400 g fettuccini
  • 4 store egg
  • 0,75 dl Hellmann's Sundried Tomato & Basil
  • 3 ss melk
  • 1 klype salt
  • 1 klype malt svart pepper
  • 1 dl revet parmesan
  • 250 gram cherrytomater, delt

VALMISTUS

  1. Stek baconet i en stor stekepanne på middels varme til det er sprøtt og gyllent. Fjern baconet fra pannen, legg på tørkepapir for å renne av overflødig fett og del deretter i mindre biter. Tøm det meste av fettet fra pannen, men la det stå igjen. Tilsett hvitløken i pannen og stek i ca 30 sekunder.

  2. Skrap hvitløk- og baconfettet som er igjen i pannen og legg i en liten bolle.

  3. Kok opp en stor kjele med vann. Tilsett salt og deretter pastaen. Kok til pastaen er al dente.

  4. Bland i mellomtiden egg, Hellmanns soltørket tomat og basilikum, melk, salt, pepper og hvitløken og baconfettet i en bolle til du har en jevn blanding. Bruk gjerne en visp.

  5. Hell av vannet når pastaen er klar, men spar 1 dl pastavann.

  6. Tilsett sausen og baconbitene. Rør til blandingen dekker pastaen og tilsett litt pastavann om gangen til du får en kremet og jevn konsistens.

  7. Tilsett parmesanost og tomater, rør igjen og server umiddelbart.