Skip to:
 
                 Grillede maiskolber
                     En «guilty pleasure» som passer like godt både som tilbehør og snacks. 
                   
 
                  -  
30 Minutes
Cooking Time
 -  
Medium
Difficulty
 -  
30 Minutes
Prep Time
 -  
4 People
Serves
 
AINESOSAT
- 4 maiskolber
 - 1 ss hvit trøffelolje
 - 1 finhakket frisk grøn jalapeno
 - 1 ss presset sitron
 - 1 ss hakket persille
 - 1 ss hakket gressløk
 - salt og pepper
 - 100 g smør
 - 2 dl Hellmann's mayonnaise
 
VALMISTUS
-  
Brun smøret gyllenbrunt. Sett til side og la det avkjøles litt.
 -  
Bland alle ingrediensene utenom smøret i en bolle.
 -  
Tilsett deretter smøret mens du rører sammen. La stå i romtemperatur før servering.
 -  
Server drysset over de stekte eller grillede maiskolbene.