Skip to:

Hank's Blue Cheese Burger
-
10 Minutes
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
10 Minutes
Prep Time
-
2 People
Serves
AINESOSAT
- 2 stk brioche brød
- 400 g oksekjøtt (her passer også både lam og kalv godt)
- Hank's Blue Cheese-majones
- 1 tomat i skiver
- sylteagurk
Hank's Blue Cheese-majones
- 200 g Hellmann's Real mayonnaise
- 100 g crème fraîche
- 1 pakke blå Castello
- 1 - 2 ss pepperrot på tube
- Smak til med salt og pepper
VALMISTUS
-
Rør sammen majones, crème fraîche og pepperrot. Bland inn Castello (mengden kan justeres etter hva man liker). Smak til med salt og pepper.
-
Form to store hamburgerkaker ut av burgerkjøttet. Krydre med salt og pepper. Stek den ene siden i panne eller på grill i ca. 2 minutter og snu. Etter ca. 1 minutt legger du Blue Cheese-majones på toppen av burgerne. Da får osten smelte litt før servering. Stek i 1-2 minutter til, og fjern burgeren fra direkte varme. La den hvile litt mens du forbereder resten.
-
Del burgerbrødene i to og smør dem med et tynt lag med majones på hver av innsidene. Stek i panna på medium varme til de er sprø og fine. Pass på at de ikke brenner seg.
-
Kutt tomat i skiver.
-
Monter brød, grønnsaker og burger.
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|