Skip to:
Skip to:
Valmistelu
12 Minutes
Kokkausaika
10 Minutes
Sett stekeovnen på 200 °C.
Bland mel, Hellmann´s majones, timian, chili, sukker, ost og gjær, om du bruker tørrgjær. Fersk gjær løses opp i lunkent vann, før du rører vannet sammen med resten av ingrediensene.
Elt deigen i 10 minutter, bruk gjerne kjøkkenmaskin på middels hastighet. Tilsett så saltet og elt i 2 minutter til.
La deigen heve i 20-30 minutter, eller til dobbel størrelse.
Del opp deigen i 12 deler, eller 26 deler om du lager sliders. Rull delene til boller og legg dem på et stekebrett med bakepapir. La brødene heve til dobbel størrelse under et kjøkkenhåndkle.
Pensle med litt melk og dryss frøene over. Stek brødene i ca. 10 minutter, eller til de fått en fin, gyllengul farge.