Laksebowl Med Matdurum

En solid og smakfull laksebowl med Hellmanns Avocado & Lime saus!
  • 15 Minutes

    Cooking Time

  • Lett

    Difficulty

  • 10 Minutes

    Prep Time

  • 4 People

    Serves

AINESOSAT

  • 400 gram laks, kuttet i 1 cm terninger (laks som du kan spise rå)
  • 2 ss grovkornet sennep
  • 2 ss frisk dill hakket
  • 2 ss hakket gressløk
  • 200 gram gryn, gjerne matdurum 50 ml hvitvinseddik
  • olje
  • salte
  • malt svart pepper

Toppings

  • 1 dl rødløk, syltet
  • 1 agurk, skrelt og i terninger
  • 1 haug fersk asparges i skiver
  • 1 haug med reddiker
  • 4 ss steinrom
  • Hellmann’s Avocado & Lime saus
  • Dill

VALMISTUS

  1. Kok matdurum etter anvisning på emballasje og smak til med hvitvinseddik, olivenolje, salt og pepper. Avkjøl godt.

  2. Skjær av skinnet på laksen og skjær laksen i terninger 1 x 1 cm.

  3. Krydre laksen med urter, pepper og grovkornet sennep. Avkjøl godt.

  4. Rens reddikene og skjær dem i tynne skiver. Skjær aspargesen i skiver og skrell og skjær agurken i terninger.

  5. Legg matdurum i boller, topp med andre ingredienser og avslutt med det Hellmann's avokado- og limedressing.

Næringsstoffer

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving