Poké Bowl med soyamarinert laks og avokado

Lag denne deilige poke bowl med laks, avokado og Hellmanns Spicy Tomato & Red Pepper!
  • Valmistelu

    15 Minutes

  • Kokkausaika

    45 Minutes

AINESOSAT

  • 4 dl sushiris, kokt etter anvisning på pakken
  • 400 g laks (laks som du kan spise rå)
  • 3 1/2 ss japansk soyasaus
  • 1 1/2 ss sesamolie
  • 1 ss rød chili, finhakket
  • 1 ss limejuice
  • 1 ss fersk ingefær, revet
  • 2 avokadoer
  • 1/2 agurk, skrelt og kuttet i 1 cm
  • 2 dl spirer, valgfritt
  • 2 grønne løk, i tynne skiver
  • 2 ss sesamfrø, stekt
  • 1 fersk koriander
  • Hellmann’s Spicy Tomato & Red Pepper.

VALMISTUS

  1. Rør marinaden til fisken sammen ved å blande soya, sesamolje, chili, limejuice og ingefær. Skjær fisken i terninger og la marinere i 30-60 minutter.

  2. Del og grav ut avokadoen og skjær i tynne skiver.

  3. Skrell, skjær og kjerne ur agurken. Skjær i 5 mm tykke skiver.

  4. Skjær grønnløken i tynne skiver.

  5. Fordel risen på 4 tallerkener. Topp med fisk, grønnsaker, ristede sesamfrø, koriander og Hellmann’s Spicy Tomato & Red Pepper.