Skip to:

Poké Bowl med soyamarinert laks og avokado
Lag denne deilige poke bowl med laks, avokado og Hellmanns Spicy Tomato & Red Pepper!
-
45 Minutes
Cooking Time
-
Lett,Medium
Difficulty
-
15 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
AINESOSAT
- 4 dl sushiris, kokt etter anvisning på pakken
- 400 g laks (laks som du kan spise rå)
- 3 1/2 ss japansk soyasaus
- 1 1/2 ss sesamolie
- 1 ss rød chili, finhakket
- 1 ss limejuice
- 1 ss fersk ingefær, revet
- 2 avokadoer
- 1/2 agurk, skrelt og kuttet i 1 cm
- 2 dl spirer, valgfritt
- 2 grønne løk, i tynne skiver
- 2 ss sesamfrø, stekt
- 1 fersk koriander
- Hellmann’s Spicy Tomato & Red Pepper.
VALMISTUS
-
Rør marinaden til fisken sammen ved å blande soya, sesamolje, chili, limejuice og ingefær. Skjær fisken i terninger og la marinere i 30-60 minutter.
-
Del og grav ut avokadoen og skjær i tynne skiver.
-
Skrell, skjær og kjerne ur agurken. Skjær i 5 mm tykke skiver.
-
Skjær grønnløken i tynne skiver.
-
Fordel risen på 4 tallerkener. Topp med fisk, grønnsaker, ristede sesamfrø, koriander og Hellmann’s Spicy Tomato & Red Pepper.
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|