Trøffelburger

Trøffelburgere blir enda bedre når du tilsetter Hellmanns trøffelmajones, et kremet preg på de saftige karbonadene dine toppet med smaksrik Västerbottenost og syltet rødløk, servert på ristede potetboller.
  • Valmistelu

    15 Minutes

  • Kokkausaika

    15 Minutes

AINESOSAT

  • 4 burgerbrød med potet
  • 600 gram kjøttdeig
  • 4 skiver Västerbotten ost
  • 2 dl Hellmann's Truffle Mayonnaise
  • 2 dl syltet rødløk
  • salt
  • svart pepper

VALMISTUS

  1. Form kjøttdeigen til fire like store burgere. Krydre rikelig med salt og svart pepper.

  2. Hell olje i en varm panne og stek begge sider av burgerne til ønsket form. Middels høy varme i ca. 5 min. Halvparten smelter osten på toppen av burgeren.

  3. Rist rundstykkene en stund og fordel majonesen på begge sider.

  4. Til slutt fyller du burgerne.