Skip to:

Trøffelburger
Trøffelburgere blir enda bedre når du tilsetter Hellmanns trøffelmajones, et kremet preg på de saftige karbonadene dine toppet med smaksrik Västerbottenost og syltet rødløk, servert på ristede potetboller.
-
15 Minutes
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
15 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
AINESOSAT
- 4 burgerbrød med potet
- 600 gram kjøttdeig
- 4 skiver Västerbotten ost
- 2 dl Hellmann's Truffle Mayonnaise
- 2 dl syltet rødløk
- salt
- svart pepper
VALMISTUS
-
Form kjøttdeigen til fire like store burgere. Krydre rikelig med salt og svart pepper.
-
Hell olje i en varm panne og stek begge sider av burgerne til ønsket form. Middels høy varme i ca. 5 min. Halvparten smelter osten på toppen av burgeren.
-
Rist rundstykkene en stund og fordel majonesen på begge sider.
-
Til slutt fyller du burgerne.