Truffle burger with Hellmann's Truffle Mayo

Trøffelburger

Trøffelburgere blir enda bedre når du tilsetter Hellmanns trøffelmajones, et kremet preg på de saftige karbonadene dine toppet med smaksrik Västerbottenost og syltet rødløk, servert på ristede potetboller.
  • 15 Minutes

    Cooking Time

  • Lett

    Difficulty

  • 15 Minutes

    Prep Time

  • 4 People

    Serves

AINESOSAT

  • 4 burgerbrød med potet
  • 600 gram kjøttdeig
  • 4 skiver Västerbotten ost
  • 2 dl Hellmann's Truffle Mayonnaise
  • 2 dl syltet rødløk
  • salt
  • svart pepper

VALMISTUS

  1. Form kjøttdeigen til fire like store burgere. Krydre rikelig med salt og svart pepper.

  2. Hell olje i en varm panne og stek begge sider av burgerne til ønsket form. Middels høy varme i ca. 5 min. Halvparten smelter osten på toppen av burgeren.

  3. Rist rundstykkene en stund og fordel majonesen på begge sider.

  4. Til slutt fyller du burgerne.