Truffle burger with Hellmann's Truffle Mayo

Trøffelburger

Trøffelburgere blir enda bedre når du tilsetter Hellmanns trøffelmajones, et kremet preg på de saftige karbonadene dine toppet med smaksrik Västerbottenost og syltet rødløk, servert på ristede potetboller.
  • Forberedelsetid

    15 Minutes

  • Koketid

    15 Minutes

Ingredienser

  • 4 burgerbrød med potet
  • 600 gram kjøttdeig
  • 4 skiver Västerbotten ost
  • 2 dl Hellmann's Truffle Mayonnaise
  • 2 dl syltet rødløk
  • salt
  • svart pepper

Tilberedning

  1. Form kjøttdeigen til fire like store burgere. Krydre rikelig med salt og svart pepper.

  2. Hell olje i en varm panne og stek begge sider av burgerne til ønsket form. Middels høy varme i ca. 5 min. Halvparten smelter osten på toppen av burgeren.

  3. Rist rundstykkene en stund og fordel majonesen på begge sider.

  4. Til slutt fyller du burgerne.