Skip to:
Skip to:
Valmistelu
30 Minutes
Kokkausaika
15 Minutes
Pakk tofuen inn i et papirhåndkle, og trykk forsiktig for å fjerne overflødig vann. La hvile på en tallerken i 10 minutter.
Ha vegetabilsk olje og løk i en stor panne på middels høy varme, og stek i 2–3 minutter.
Ta ut tofuen, og legg den i pannen. Bryt opp tofuen med en tresleiv eller gaffel. Stekes i 6 minutter.
Tilsett den meksikanske krydderblandingen, og rør om for å blande den inn. Tilsett Hellmann's vegansk majones, og rør om slik at blandingen dekkes jevnt.
For å sylte løken skjærer du løken i ringer og legger de i en bolle. Rør inn eddik, salt og sukker. La stå i 10 min.
For å steke gresskaret forvarmer du ovnen til 220 °C. Kle et stort stekebrett med bakepapir, tilsett gresskarterningene med litt olje, salt og pepper. Stekes i 15 minutter.
Lag tacoene dine ved å smøre Hellmann's® vegansk majones på tortillaene. Tilsett tofurøren, stekt gresskar, avokadoskiver, svarte bønner, fersk koriander og server med syltet løk. Topp med noen dråper lime, og nyt!