Skip to:

Vegansk mexicansk tofu-taco
-
15 Minutes
Cooking Time
-
Medium
Difficulty
-
30 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
AINESOSAT
- 6 mais eller hvedemelstortillas
- 1 pakke silken tofu
- Meksikansk krydderblanding eller taco-krydder
- 2 ss (20 ml) vegetabilsk olie
- 3 ss (45 g) Hellmann's Vegan mayonnaise
- 1/2 løk
- Til syltede rødløk:
- 1 rødløk
- 100 ml eddike
- 1 klype salt
- 1 klype sukker
- Til garnityr:
- 1 liten bit (100 g) gresskar (eller søtpotet) skåret i terninger
- 1/2 avocado i skiver
- 2 kviste koriander
- 1 boks svarte bønner
- 1 lime
VALMISTUS
-
Pakk tofuen inn i et papirhåndkle, og trykk forsiktig for å fjerne overflødig vann. La hvile på en tallerken i 10 minutter.
-
Ha vegetabilsk olje og løk i en stor panne på middels høy varme, og stek i 2–3 minutter.
-
Ta ut tofuen, og legg den i pannen. Bryt opp tofuen med en tresleiv eller gaffel. Stekes i 6 minutter.
-
Tilsett den meksikanske krydderblandingen, og rør om for å blande den inn. Tilsett Hellmann's vegansk majones, og rør om slik at blandingen dekkes jevnt.
-
For å sylte løken skjærer du løken i ringer og legger de i en bolle. Rør inn eddik, salt og sukker. La stå i 10 min.
-
For å steke gresskaret forvarmer du ovnen til 220 °C. Kle et stort stekebrett med bakepapir, tilsett gresskarterningene med litt olje, salt og pepper. Stekes i 15 minutter.
-
Lag tacoene dine ved å smøre Hellmann's® vegansk majones på tortillaene. Tilsett tofurøren, stekt gresskar, avokadoskiver, svarte bønner, fersk koriander og server med syltet løk. Topp med noen dråper lime, og nyt!
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|