Vegansk mexicansk tofu-taco

Vegansk mexicansk tofu-taco

Har du lyst på meksikansk mat, men vil at det skal være lett og plantebasert? Disse er lette å lage og smaker godt sammen med avokado, lime og syltet løk.
  • 15 Minutes

    Cooking Time

  • Medium

    Difficulty

  • 30 Minutes

    Prep Time

  • 4 People

    Serves

AINESOSAT

  • 6 mais eller hvedemelstortillas
  • 1 pakke silken tofu
  • Meksikansk krydderblanding eller taco-krydder
  • 2 ss (20 ml) vegetabilsk olie
  • 3 ss (45 g) Hellmann's Vegan mayonnaise
  • 1/2 løk
  • Til syltede rødløk:
  • 1 rødløk
  • 100 ml eddike
  • 1 klype salt
  • 1 klype sukker
  • Til garnityr:
  • 1 liten bit (100 g) gresskar (eller søtpotet) skåret i terninger
  • 1/2 avocado i skiver
  • 2 kviste koriander
  • 1 boks svarte bønner
  • 1 lime

VALMISTUS

  1. Pakk tofuen inn i et papirhåndkle, og trykk forsiktig for å fjerne overflødig vann. La hvile på en tallerken i 10 minutter.

  2. Ha vegetabilsk olje og løk i en stor panne på middels høy varme, og stek i 2–3 minutter.

  3. Ta ut tofuen, og legg den i pannen. Bryt opp tofuen med en tresleiv eller gaffel. Stekes i 6 minutter.

  4. Tilsett den meksikanske krydderblandingen, og rør om for å blande den inn. Tilsett Hellmann's vegansk majones, og rør om slik at blandingen dekkes jevnt.

  5. For å sylte løken skjærer du løken i ringer og legger de i en bolle. Rør inn eddik, salt og sukker. La stå i 10 min.

  6. For å steke gresskaret forvarmer du ovnen til 220 °C. Kle et stort stekebrett med bakepapir, tilsett gresskarterningene med litt olje, salt og pepper. Stekes i 15 minutter.

  7. Lag tacoene dine ved å smøre Hellmann's® vegansk majones på tortillaene. Tilsett tofurøren, stekt gresskar, avokadoskiver, svarte bønner, fersk koriander og server med syltet løk. Topp med noen dråper lime, og nyt!

Næringsstoffer

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving