Skip to:

Baconburger med ost
Hvis man skulle kåre to perfekte partnere til en lekker, saftig burger, så må det være ost og bacon. Tilsett tomatens friskhet, et snev av søthet og en touch soya, og du vil sette tennene i en av tidenes mest populære burgerretter. Og glem endelig ikke prikken over i'en: en touch kremet Hellmann's Mayonnaise.
-
10 Minutes
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
15 Minutes
Prep Time
-
2 People
Serves
AINESOSAT
- 4 skiver bacon
- 4 skiver Cheshireost
- 1 tomat
- 1 mellenstor løk
- 1 boks hakkede tomater
- 2 friske tomater
- 2 ss soyasaus
- pepper
- sukker
- 2 ss Hellmann's mayonnaise
- 2 burgerboller
- salt og pepper (etter smak)
VALMISTUS
-
Bland kjøttdeigen med salt (etter smak) og pepper og form den til en biff.
-
Dekk med ost og stek på grill eller i stekepanne.
-
Stek baconet til det er sprøtt.
-
Skjær løken i skiver og legg sammen burgeren.
-
Til den hjemmelagde ketchupen helles boksetomater og stykker av friske tomater i en gryte.
-
Krydre med soyasaus, salt (etter smak), pepper og sukker.
-
La koke opp, bland godt, og la avkjøle.
-
Smør den nedre del av bollen med Hellmann’s Mayonnaise.
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|