Skip to:

Caesar salad with grilled chicken
En sprø, klassisk caesarsalat med en saus laget av Hellmann’s Mayonnaise with a touch of garlic.
-
10 Minutes
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
20 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
AINESOSAT
- Dressing: 2 ansjosfileter
- 1/2 dl rivet Parmesan
- 2 dl Hellmann's mayonnaise blandet med nypresset hvitløk
- Sitronjuice
- salt og sort pepper
- Garnering: økologisk kyllingbryst
- baconstrimler
- stekt Parmesan krutonger (ferdige eller selvlagd)
- salat
VALMISTUS
-
Del salaten i større biter og skyll den godt i kaldt vann. La den renne av seg i et dørslag.
-
Bland ansjosfileter og parmesan til en kornete masse og rør inn majonesen. Smak til med sitronjuice, salt og sort pepper.
-
Før servering: legg salaten i en bolle og vend den i dressingen. Legg i den strimlede kyllingen. Porsjoner i 4 dype tallerkener.
-
Garner med strimlet bacon, parmesan og krutonger.