Skip to:
 
                 Breakfast Burrito
                     Enchiladas med kylling og paprika. Smaker godt sammen med mais- og paprikasalat. 
                   
 
                  -  
10 Minutes
Cooking Time
 -  
Lett
Difficulty
 -  
10 Minutes
Prep Time
 -  
4 People
Serves
 
AINESOSAT
- 1 ss olivenolje
 - 1 sjalottløk finhakket
 - 1 kyllingfilet hakket
 - 150 g chorizo finhakket
 - 10 cherrytomater, delt i fire
 - 2 røde chili uten frø finhakket
 - 1 rød paprika
 - 3 håndfuller spinat
 - 6 egg, vispet
 - 200 g stekte kokte bønner (frijolesbønner)
 - 4 klatter Hellmann's mayonnaise
 - 4 middels store hvetetortillas
 - 2 lime, skåret i båter
 
VALMISTUS
-  
Varm oljen i en stor stekepanne, tilsett hakket sjalottløk, kylling og chorizo. Stek på middels varme i 4-5 minutter til sjalottløken begynner å få farge.
 -  
Tilsett tomater, rød chili, spinat, egg, frijoles-bønner, paprika og majones. Bland godt og stek på middels varme i 4-5 minutter til eggene har blitt til eggerøre.
 -  
Fordel eggerøren på hvetetortillas og rull dem sammen. Server med lime.