Breakfast Burrito | Hellmann's

Breakfast Burrito

Enchiladas med kylling og paprika. Smaker godt sammen med mais- og paprikasalat.

Přípravka

10 min

Čas na vaření

10 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 1 ss olivenolje
  • 1 sjalottløk finhakket
  • 1 kyllingfilet hakket
  • 150 g chorizo finhakket
  • 10 cherrytomater, delt i fire
  • 2 røde chili uten frø finhakket
  • 1 rød paprika
  • 3 håndfuller spinat
  • 6 egg, vispet
  • 200 g stekte kokte bønner (frijolesbønner)
  • 4 klatter Hellmann's mayonnaise
  • 4 middels store hvetetortillas
  • 2 lime, skåret i båter

Postup přípravy

  1. Varm oljen i en stor stekepanne, tilsett hakket sjalottløk, kylling og chorizo. Stek på middels varme i 4-5 minutter til sjalottløken begynner å få farge.

  2. Tilsett tomater, rød chili, spinat, egg, frijoles-bønner, paprika og majones. Bland godt og stek på middels varme i 4-5 minutter til eggene har blitt til eggerøre.

  3. Fordel eggerøren på hvetetortillas og rull dem sammen. Server med lime.