
INGREDIENSER
- 8 tortillas, små
- 400 gram flankstek
- 1 ss tacokrydder
- 1/2 agurk, i tynne skiver
- 1 avokado, i tynne skiver
- 1 rødløk, i tynne skiver
- 1 gulrot, kuttet i cm store terninger
- 1 dl Hellmann’s Avocado & Lime saus
- 3 ss hakket koriander
- 1/2 revet fedd hvitløk
- 2 lime
- 1 dl tykk salsa, varm
- 1/2 tomat, kuttet i ca 1 cm biter
- 1 dl kokte kidneybønner
- 1 ts melis
- 1/2 ts salt
- 3 ss olje
SLIK GJØR DU
-
Bland rødløk, sukker, salt og saft fra 1 lime. Bland sammen og la stå i minst 30 minutter.
-
Bland Hellmann's Avocado & Lime saus med 2 ss koriander, revet hvitløk og 1/2 presset kalk.
-
Bland chunky salsa med tomat, 1⁄2 presset lime, kidneybønner og 2 ss hakket koriander.
-
Stek flanken i ca 4-5 minutter i olje og smak til med tacokrydder. La kjøttet hvile i 5 min før du skjærer i strimler.
-
Varm opp en stekepanne og stek gulroten med 1 ss olje og litt salt.
-
Fordel alt i tortillabrødet og server med Hellmanns Avokado & Limesaus. Dryss over med med lime og koriander.