Skip to:

Cheeseburger
Denne cheeseburgeren blir ekstra god med Hellmanns Classic Burger Sauce, som gir et kremet og smakfullt preg til hver bit. Et perfekt måltid for enhver anledning!
-
15 Minutes
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
15 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
AINESOSAT
- 4 briocheboller
- 600 gram kjøttdeig
- 4 skiver Monterey Jack ost
- 2 dl Hellmann's Classic Burger Sauce
- 2 skiver syltede agurker
- 1 tomat skåret i skiver
- 4 salatblade
- salt
- pepper
VALMISTUS
-
Form kjøttdeigen til fire like store burgere. Krydre rikelig med salt og svart pepper.
-
Hell olje i en varm panne og stek begge sider av burgerne til ønsket form. Middels høy varme i ca. 5 min. Halvparten smelter osten på toppen av burgeren.
-
Rist hamburgerbrødene og fordel burgersausen på begge sider.
-
Til slutt fyller du burgerne med syltede agurkskiver, tomatskiver og salatblader.