Cheeseburger

Denne cheeseburgeren blir ekstra god med Hellmanns Classic Burger Sauce, som gir et kremet og smakfullt preg til hver bit. Et perfekt måltid for enhver anledning!
  • Valmistelu

    15 Minutes

  • Kokkausaika

    15 Minutes

AINESOSAT

  • 4 briocheboller
  • 600 gram kjøttdeig
  • 4 skiver Monterey Jack ost
  • 2 dl Hellmann's Classic Burger Sauce
  • 2 skiver syltede agurker
  • 1 tomat skåret i skiver
  • 4 salatblade
  • salt
  • pepper

VALMISTUS

  1. Form kjøttdeigen til fire like store burgere. Krydre rikelig med salt og svart pepper.

  2. Hell olje i en varm panne og stek begge sider av burgerne til ønsket form. Middels høy varme i ca. 5 min. Halvparten smelter osten på toppen av burgeren.

  3. Rist hamburgerbrødene og fordel burgersausen på begge sider.

  4. Til slutt fyller du burgerne med syltede agurkskiver, tomatskiver og salatblader.