Skip to:

Breakfast Burrito
Enchiladas med kylling og paprika. Smaker godt sammen med mais- og paprikasalat.
-
10 Minutes
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
10 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
AINESOSAT
- 1 ss olivenolje
- 1 sjalottløk finhakket
- 1 kyllingfilet hakket
- 150 g chorizo finhakket
- 10 cherrytomater, delt i fire
- 2 røde chili uten frø finhakket
- 1 rød paprika
- 3 håndfuller spinat
- 6 egg, vispet
- 200 g stekte kokte bønner (frijolesbønner)
- 4 klatter Hellmann's mayonnaise
- 4 middels store hvetetortillas
- 2 lime, skåret i båter
VALMISTUS
-
Varm oljen i en stor stekepanne, tilsett hakket sjalottløk, kylling og chorizo. Stek på middels varme i 4-5 minutter til sjalottløken begynner å få farge.
-
Tilsett tomater, rød chili, spinat, egg, frijoles-bønner, paprika og majones. Bland godt og stek på middels varme i 4-5 minutter til eggene har blitt til eggerøre.
-
Fordel eggerøren på hvetetortillas og rull dem sammen. Server med lime.