Skip to:
Skip to:
Valmistelu
70 Minutes
Kokkausaika
25 Minutes
Rør sammen en klatt majones, chili, oregano og presset hvitløk i en liten skål. Tilsett pepper, og stryk deretter blandingen over lårfiletene.
Dekk med plastfolie og la marinere i kjøleskapet i en time, eller lengre hvis mulig.
I mellomtiden finhakkes tomater og avokado og blandes med mais og resten av majonesen. Smak til med pepper og limejuicen.
Når kyllingen er ferdig marinert, grilles den på middels høy varme i cirka 5 minutter. Vend den flere ganger. Ta den av varmen og la avkjøle i noen minutter. Grovhakk, og bland den i quesadilla-røren.
Fordel røren jevnt på halvparten av hver tortilla, strø over revet cheddar. Brett den tomme halvparten over og press den forsiktig ned.
Grill quesadillaene på middels høy varme i 2-3 minutter på hver side. Skjær dem i "kakestykker" og server omgående.
Server med salat.