Skip to:

Chicken & Avocado quesadilla
-
25 Minutes
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
70 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
AINESOSAT
- 2 klatter Hellmann's Real mayonnaise
- 1 ts tørrede chiliflager
- 2 hvitløkfedd
- Pepper
- 4 kyllinglårfileter
- 1 liten boks mais
- 1 lime, saft
- 2 modne avokadoer
- Pepper
- 8 cherrytomater
- 4 tortillabrød
- Cheddarost
VALMISTUS
-
Rør sammen en klatt majones, chili, oregano og presset hvitløk i en liten skål. Tilsett pepper, og stryk deretter blandingen over lårfiletene.
-
Dekk med plastfolie og la marinere i kjøleskapet i en time, eller lengre hvis mulig.
-
I mellomtiden finhakkes tomater og avokado og blandes med mais og resten av majonesen. Smak til med pepper og limejuicen.
-
Når kyllingen er ferdig marinert, grilles den på middels høy varme i cirka 5 minutter. Vend den flere ganger. Ta den av varmen og la avkjøle i noen minutter. Grovhakk, og bland den i quesadilla-røren.
-
Fordel røren jevnt på halvparten av hver tortilla, strø over revet cheddar. Brett den tomme halvparten over og press den forsiktig ned.
-
Grill quesadillaene på middels høy varme i 2-3 minutter på hver side. Skjær dem i "kakestykker" og server omgående.
-
Server med salat.
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|