Chicken & Avocado quesadilla

Chicken & Avocado quesadilla

Lekre tortillas med kylling og avokado, tilberedt med Hellmann's majones, oregano og chiliflak.
  • Valmistelu

    70 Minutes

  • Kokkausaika

    25 Minutes

AINESOSAT

  • 2 klatter Hellmann's Real mayonnaise
  • 1 ts tørrede chiliflager
  • 2 hvitløkfedd
  • Pepper
  • 4 kyllinglårfileter
  • 1 liten boks mais
  • 1 lime, saft
  • 2 modne avokadoer
  • Pepper
  • 8 cherrytomater
  • 4 tortillabrød
  • Cheddarost

VALMISTUS

  1. Rør sammen en klatt majones, chili, oregano og presset hvitløk i en liten skål. Tilsett pepper, og stryk deretter blandingen over lårfiletene.

  2. Dekk med plastfolie og la marinere i kjøleskapet i en time, eller lengre hvis mulig.

  3. I mellomtiden finhakkes tomater og avokado og blandes med mais og resten av majonesen. Smak til med pepper og limejuicen.

  4. Når kyllingen er ferdig marinert, grilles den på middels høy varme i cirka 5 minutter. Vend den flere ganger. Ta den av varmen og la avkjøle i noen minutter. Grovhakk, og bland den i quesadilla-røren.

  5. Fordel røren jevnt på halvparten av hver tortilla, strø over revet cheddar. Brett den tomme halvparten over og press den forsiktig ned.

  6. Grill quesadillaene på middels høy varme i 2-3 minutter på hver side. Skjær dem i "kakestykker" og server omgående.

  7. Server med salat.