Skip to:

Grillede Tortillachips Med Tacodipp
Denne gode tacodippen kan du bruke til alle tacoretter. Varm opp noen tortillachips på grillen, så har du en knasende god forrett eller siderett.
-
5 Minutes
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
10 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
AINESOSAT
- 1 pose tortillachips
- 1/2 stk grønn paprika finhakket
- 1 stk liten rød chili finhakket
- 2 stk vårløk finhakket
- 1,5 dl strimlet cheddarost
- 20 stk oliven
- salat strimlet
VALMISTUS
-
Bland alle ingrediensene til tacodippen og la stå kjølig inntil servering.
-
Legg tortillachips på grillen i aluminiumsfolie og strø over litt strimlet cheddarost. Pakk igjen og snu gjerne et par ganger.
-
Legg tortillachipsene på serveringsfat og pynt med grillede grønnsaker, ost, oliven og tacodipp - og litt chili om du liker det hot!
-
Lag gjerne dobbel dose av tacodippen og server ekstra i en skål ved siden av.
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|