Skip to:

Hank's Kyllingburger med Lakris- og Chilimajones
-
10 Minutes
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
15 Minutes
Prep Time
-
2 People
Serves
AINESOSAT
- 2 stk brioche brød
- 2 stk kyllingfilet
- 2 tykke skiver med bacon
- 1 gul løk i skiver
- 1 tomat i skiver
- sylteagurk
- Hank's Lakris- og chilimajones
Hank's lakris- og chilimajones
- 100 g Hellmann's Real Mayonnaise
- 1 - 2 stk tørket chili knust
- 1 - 2 ts lakrisstrøssel (salt/salmiakk)
- Rosépepper
- salt
VALMISTUS
-
Knus tørket chili i en morter. Bland sammen majones, knust chili og lakrisstrøssel. Knus rosépepper i morter, eller kvern. Smak til med knust rosépepper og salt.
-
Kutt horisontalt kyllingfiletene i to, så du får fire tynne filetskiver. Stek dem i panne med mye smør og olje, til de er har en fin gyllen skorpe på hver side. Ta av varmen og la dem hvile.
-
Kutt løk i ringer og tomat i skiver.
-
Legg bacon i panna og stek på medium varme til bitene er sprø og fine.
-
Del burgerbrødene i to og smør dem med et tynt lag med majones på hver av innsidene. Stek i panna på medium varme til de er sprø og fine. Pass på at de ikke brenner seg.
-
Monter burgeren ved å legge grønnsaker, kylling og bacon på den ene halvdelen av brødet. Hell over godt med lakris- og chilimajones, og sett på siste halvdel av brødet.
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|