Laksesalat på sesamkjeks

Laksesalat på sesamkjeks

Supergode laksekjeks som er enkle å tilberede og gir asiatisk stemning, med smak av wasabi, lime og sesam. Perfekte å servere som forrett eller som hyggelig snacks på festen. Du kan forberede røren og la den stå i kjøleskapet og fordele den på kjeksen rett før servering.
  • Valmistelu

    20 Minutes

  • Kokkausaika

    0 Minute

AINESOSAT

  • Til 20 kjeks: 300 g laks gjerne Salma MSC - merket
  • 1 dl Hellmann's majones
  • 1 lime
  • 2 ts wasabipasta
  • 2 krm salt
  • Tilbehør: sesamkjeks
  • Garnityr: klippet karse eller gressløk

VALMISTUS

  1. Skjær laksen i små terninger. Skyll limen grundig i lunkent vann, riv 1 ts skall og press 1 ts saft. Bland majones, limeskall, limesaft, wasabi og salt. Bland med laksen.

  2. Fordel lakserøren på sesamkjeks og garner med karse eller gressløk.