Skip to:

Laksesalat på sesamkjeks
Supergode laksekjeks som er enkle å tilberede og gir asiatisk stemning, med smak av wasabi, lime og sesam. Perfekte å servere som forrett eller som hyggelig snacks på festen. Du kan forberede røren og la den stå i kjøleskapet og fordele den på kjeksen rett før servering.
-
0 Minute
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
20 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
AINESOSAT
- Til 20 kjeks: 300 g laks gjerne Salma MSC - merket
- 1 dl Hellmann's majones
- 1 lime
- 2 ts wasabipasta
- 2 krm salt
- Tilbehør: sesamkjeks
- Garnityr: klippet karse eller gressløk
VALMISTUS
-
Skjær laksen i små terninger. Skyll limen grundig i lunkent vann, riv 1 ts skall og press 1 ts saft. Bland majones, limeskall, limesaft, wasabi og salt. Bland med laksen.
-
Fordel lakserøren på sesamkjeks og garner med karse eller gressløk.
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|