Sausene som redder restene

Sausene som redder restene

En god saus er perfekt når du vil gi gårsdagens middag nytt liv. Her er tre som fungerer like bra en vanlig tirsdag som for høytidsferier!
  • Forberedelsetid

    20 Minutes

  • Koketid

    0 Minute

Ingredienser

  • dill
  • Sitron
  • chili
  • Løk
  • oliven
  • fetaost
  • mynte
  • egg
  • Reker
  • Løk

Tilberedning

  1. En god saus er perfekt når du vil gi gårsdagens middag nytt liv. Her er tre som fungerer like bra en helt vanlig tirsdag som til festlige høytider!

  2. Rør sammen 1 1/2 dl Hellmann's majones med 50 g smuldret fetaost, 1/2 liten hakket rødløk, 10 svarte oliven i skiver og 2 ss hakket mynte. Godt til rester av kylling eller lam.

  3. Bland 1 1/2 dl Hellmann's majones med 1/2 dl hakket dill, 1 ss revet sitronskall og 1 ts finhakket rød chili. Godt til alle typer laks.

  4. Hakk 2 hardkokte egg, 150 g pillede reker eller kaldrøkt eller varmrøkt laks og 2 vårløk. Bland med 1 dl Hellmann's majones. Fordel i brød, f.eks. flatbrød eller lefse, sammen med salat.