Skip to:

Sausene som redder restene
En god saus er perfekt når du vil gi gårsdagens middag nytt liv. Her er tre som fungerer like bra en vanlig tirsdag som for høytidsferier!
-
0 Minute
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
20 Minutes
Prep Time
-
6 People
Serves
AINESOSAT
- dill
- Sitron
- chili
- Løk
- oliven
- fetaost
- mynte
- egg
- Reker
- Løk
VALMISTUS
-
En god saus er perfekt når du vil gi gårsdagens middag nytt liv. Her er tre som fungerer like bra en helt vanlig tirsdag som til festlige høytider!
-
Rør sammen 1 1/2 dl Hellmann's majones med 50 g smuldret fetaost, 1/2 liten hakket rødløk, 10 svarte oliven i skiver og 2 ss hakket mynte. Godt til rester av kylling eller lam.
-
Bland 1 1/2 dl Hellmann's majones med 1/2 dl hakket dill, 1 ss revet sitronskall og 1 ts finhakket rød chili. Godt til alle typer laks.
-
Hakk 2 hardkokte egg, 150 g pillede reker eller kaldrøkt eller varmrøkt laks og 2 vårløk. Bland med 1 dl Hellmann's majones. Fordel i brød, f.eks. flatbrød eller lefse, sammen med salat.
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|