Skip to:

Slow cooked pulled pork sandwich
-
210 Minutes
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
10 Minutes
Prep Time
-
6 People
Serves
AINESOSAT
- 100 g mørkt brunt sukker
- 75 g røkt paprika
- 75 g hvitløkpulver
- 30 g løkpulver
- 1 ts kajennepepper
- 50 ml vann
- 1,5 kg svinebog med ben
- 1 ss brunt sukker
- 50 ml lys soya
- 50 ml riseddik
- 3 klatter Hellmann's mayonnaise
- 12 chiabattabrød eller lignende
VALMISTUS
-
Bland sukker, røkt paprika (spar på 1 ss), hvitløkpulver, løkpulver, kajennepepper og vann i en liten skål. Gni svinekjøttet inn med blandingen og la stå i kjøleskapet over natten.
-
Varm ovnen til 160 °C, 140 °C for varmluftsovn.
-
Pakk inn kjøttet i aluminiumsfolie og sett i ovnen i 3 timer.
-
Ta svinekjøttet ut av ovnen og la hvile i 30 minutter. Riv kjøttet fra benet.
-
Hell brunt sukker, soya, resten av paprikaen og riseddik i en liten gryte og kok opp. La småkoke på svak varme i 10 minutter, hell deretter sausen over det strimlede kjøttet. Vend forsiktig slik at væsken blir jevnt fordelt.
-
Del brødene i to og rist dem lett. Smør majones på begge halvpartene av brødene og fyll dem med pulled pork.
-
Merk: Denne oppskriften inkluderer 12 timers marineringstid.
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|