Sprø kyllingburger

Det er nesten som å synde, når noe som kan beskrives som et 'måltid som gir god samvittighet' smaker lekrere enn du hadde kunnet forestille deg - men det er akkurat det dette gjør!

Det hele starter med møre og magre kyllingfileter: deretter begynner fortryllelsen, med lag på lag av forskjellige konsistenser, for så å kulminere i en eksplosjon av raffinerte smaker. Smaker som fortryller, takket være kremet Hellmann's Mayonnaise.
  • 10 Minutes

    Cooking Time

  • Lett

    Difficulty

  • 20 Minutes

    Prep Time

  • 2 People

    Serves

AINESOSAT

  • 2 egg
  • 100 g cornflakes
  • 100 g brødsmuler
  • 30 g margarin
  • Romanosalat
  • 2 ss Hellmann's mayonnaise
  • 1 lime
  • 2 bagels
  • salt og pepper (etter smak)

VALMISTUS

  1. Skjær opp kyllingbrystet, krydre med salt (etter smak) og pepper.

  2. Pisk to egg i en liten skål og tilsett salt (etter smak).

  3. Knus cornflakes til de er helt fine.

  4. Vend kyllingen i eggene.

  5. Dekk dem med knuste cornflakes

  6. Vend dem i brødrasp og klapp dem lett.

  7. Hell litt margarin eller olje i en panne og stek den panerte kyllingen ved middels varme til den er gyllenbrun.

  8. Bland Hellmann’s Mayonnaise med limeskall og –juice samt salt.

  9. Smør begge bollene med Hellmann’s Mayonnaise.

Næringsstoffer

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving