Skip to:

Sprø kyllingburger
Det er nesten som å synde, når noe som kan beskrives som et 'måltid som gir god samvittighet' smaker lekrere enn du hadde kunnet forestille deg - men det er akkurat det dette gjør!
Det hele starter med møre og magre kyllingfileter: deretter begynner fortryllelsen, med lag på lag av forskjellige konsistenser, for så å kulminere i en eksplosjon av raffinerte smaker. Smaker som fortryller, takket være kremet Hellmann's Mayonnaise.
Det hele starter med møre og magre kyllingfileter: deretter begynner fortryllelsen, med lag på lag av forskjellige konsistenser, for så å kulminere i en eksplosjon av raffinerte smaker. Smaker som fortryller, takket være kremet Hellmann's Mayonnaise.
-
10 Minutes
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
20 Minutes
Prep Time
-
2 People
Serves
AINESOSAT
- 2 egg
- 100 g cornflakes
- 100 g brødsmuler
- 30 g margarin
- Romanosalat
- 2 ss Hellmann's mayonnaise
- 1 lime
- 2 bagels
- salt og pepper (etter smak)
VALMISTUS
-
Skjær opp kyllingbrystet, krydre med salt (etter smak) og pepper.
-
Pisk to egg i en liten skål og tilsett salt (etter smak).
-
Knus cornflakes til de er helt fine.
-
Vend kyllingen i eggene.
-
Dekk dem med knuste cornflakes
-
Vend dem i brødrasp og klapp dem lett.
-
Hell litt margarin eller olje i en panne og stek den panerte kyllingen ved middels varme til den er gyllenbrun.
-
Bland Hellmann’s Mayonnaise med limeskall og –juice samt salt.
-
Smør begge bollene med Hellmann’s Mayonnaise.
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|