Sprø kyllingburger

Det er nesten som å synde, når noe som kan beskrives som et 'måltid som gir god samvittighet' smaker lekrere enn du hadde kunnet forestille deg - men det er akkurat det dette gjør!

Det hele starter med møre og magre kyllingfileter: deretter begynner fortryllelsen, med lag på lag av forskjellige konsistenser, for så å kulminere i en eksplosjon av raffinerte smaker. Smaker som fortryller, takket være kremet Hellmann's Mayonnaise.
  • Valmistelu

    20 Minutes

  • Kokkausaika

    10 Minutes

AINESOSAT

  • 2 egg
  • 100 g cornflakes
  • 100 g brødsmuler
  • 30 g margarin
  • Romanosalat
  • 2 ss Hellmann's mayonnaise
  • 1 lime
  • 2 bagels
  • salt og pepper (etter smak)

VALMISTUS

  1. Skjær opp kyllingbrystet, krydre med salt (etter smak) og pepper.

  2. Pisk to egg i en liten skål og tilsett salt (etter smak).

  3. Knus cornflakes til de er helt fine.

  4. Vend kyllingen i eggene.

  5. Dekk dem med knuste cornflakes

  6. Vend dem i brødrasp og klapp dem lett.

  7. Hell litt margarin eller olje i en panne og stek den panerte kyllingen ved middels varme til den er gyllenbrun.

  8. Bland Hellmann’s Mayonnaise med limeskall og –juice samt salt.

  9. Smør begge bollene med Hellmann’s Mayonnaise.