
INGREDIENSER
- 1/2 kopp revet Parmesan
- 2 dl Hellmanns Hellmann's Parmesan & Garlic saus
- sitronsaft
- salt
- malt svart pepper
Garnityr
- 1 dl stekt paprika
- 1 ss matolje
- 400 gram kyllingfileter, eller vegetarisk alternativ
- 1/2 dl gresskarkjerner, ristede
- 1/2 dl solsikkekjerner, ristede
- 1 dl parmesan
- krutonger
- 2 hovedromainesalat
SLIK GJØR DU
-
Del salaten i biter, skyll og la den renne av i et dørslag.
-
Varm opp en stekepanne med matolje på høy varme og stek kyllingen til den er ferdig og sprø.
-
Bland sammen revet parmesan og Hellmanns parmesan & garlic saus. Smak med sitronsaft, salt og sort pepper.
-
Bland salaten og den stekte paprikaen i en bolle med dressingen og tilsett kyllingen. Del i 4 dype tallerkener.
-
Pynt med ristede gresskar- og solsikkekjerner, parmesanflak og krutonger.