Grillspyd med BBQ-kylling | Hellmann's

Grillspyd med BBQ-kylling

Deilig marinert kylling og grønnsaker gjør disse kyllingspydene knallgode og de blir aller best med Hellmann's Creamy Sweet Chilisaus.

Forberedelsestid

40 min

Matlagingstid

20 min

INGREDIENSER

  • 3 ss vegetabilsk olie
  • 1 ss soyasaus
  • 1 lite hvitløksfedd, finhakket
  • 1 lime, juicen av
  • ½ ts honning
  • 2 kyllingfileter (150 g hver), skåret i terninger
  • 1 rød paprika skåret i store terninger
  • Hellmann's Creamy Sweet Chilisaus

SLIK GJØR DU

  1. Bland olje, soyasaus, hvitløk, limejuice og honning.

  2. Tre vekselvis kyllingterningene og rød paprika på trespyd.

  3. Hell over marinaden og mariner grillspydene i 30 minutter.

  4. Grill kyllingspydene til de er ferdigstekt.

  5. Server satay-spydene med Hellmann's Creamy Sweet Chilisaus.