Skip to:

Cæsarsalat Med Grillet Kylling Og Bacon
Rask å lage og enkle ingredienser – denne cæsardressingen lager du på bare 5 minutter! Server på salater, smørbrød eller som en dipp.
-
15 Minutes
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
5 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
AINESOSAT
- salat
- 2 - 3 stk kyllingbryst
- salt og pepper
- 1 pakke bacon i strimler
- Parmesan skivet
- Krutonger
- Cæsardressing:
- 8 ss Hellmann's mayonnaise
- 1 stk ansjosfile (valgfritt)
- 2 ss revet parmesanost
- 1/2 ss Maille Dijon Original sennep
- 1 fedd hvitløk presset
- 1/2 ss sitronsaft
- salt og pepper
VALMISTUS
-
Cæsardressing: bland alle ingrediensene. Vil du ha med ansjos, kjør den og parmesan med stavmikser først, deretter blander du inn resten av ingrediensene.
-
Del salat i store biter, og skyll godt. La den tørke i et dørslag.
-
Stek bacon i ovn på bakepapir, 190°C til det er sprøtt.
-
Pensle kyllingen med olje, salt og pepper. Grill og kutt i skiver.
-
Vend salaten i en bolle med cæsardressingen.
-
Anrett med salat, sprø bacon, kylling, revet parmesan og krutonger.
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|