3 RASKE OG ENKLE DIPPER - CHILI, URTE OG KARRI!

3 Raske Og Enkle Dipper - Chili, Urte Og Karri!

Hva er vel en grillbuffé uten HELLMANN’S? Med HELLMANN’S og noen få enkle ingredienser lager du de beste dipper og dressinger på et blunk. Sjekk ut tipsene i dette heftet og bli inspirert til å eksperimentere med spennende smaker!
  • Valmistelu

    10 Minutes

  • Kokkausaika

    10 Minutes

AINESOSAT

  • CHILIMAJONES: 8 ss Hellmann's mayonnaise
  • 2 ts srirachasaus
  • 1 ts sambal oelek
  • 1/2 ts sitronsaft (eller limesaft)
  • URTEMAJONES: 8 ss Hellmann's mayonnaise
  • 10 g persille og dill
  • 10 g gressløk
  • KARRIMAJONES: 8 ss Hellmann's mayonnaise
  • 2,5 ts karripulver
  • 1,5 ts sitronsaft

VALMISTUS

  1. CHILIMAJONES: Pisk alle ingrediensene grundig sammen. Sterkere sier du? Tilsett mer sambal oelek!

  2. URTEMAJONES: Fjern persillebladene og dillen fra stilken og finhakk begge. Finhakk gressløken og bland urtene. Tilsett HELLMANN’S majones og bland alt grundig sammen.

  3. KARRIMAJONES: Ha majones, karripulver og sitronsaft i en bolle og bland godt. Smak til med ekstra karri om du vil ha det sterkere. Tips! Rist karripulveret i stekepanne for en mer intens og rundere smak av karri!