Skip to:

3 Raske Og Enkle Dipper - Chili, Urte Og Karri!
Hva er vel en grillbuffé uten HELLMANN’S? Med HELLMANN’S og noen få enkle ingredienser lager du de beste dipper og dressinger på et blunk. Sjekk ut tipsene i dette heftet og bli inspirert til å eksperimentere med spennende smaker!
-
10 Minutes
Cooking Time
-
Lett,Medium
Difficulty
-
10 Minutes
Prep Time
-
6 People
Serves
AINESOSAT
- CHILIMAJONES: 8 ss Hellmann's mayonnaise
- 2 ts srirachasaus
- 1 ts sambal oelek
- 1/2 ts sitronsaft (eller limesaft)
- URTEMAJONES: 8 ss Hellmann's mayonnaise
- 10 g persille og dill
- 10 g gressløk
- KARRIMAJONES: 8 ss Hellmann's mayonnaise
- 2,5 ts karripulver
- 1,5 ts sitronsaft
VALMISTUS
-
CHILIMAJONES: Pisk alle ingrediensene grundig sammen. Sterkere sier du? Tilsett mer sambal oelek!
-
URTEMAJONES: Fjern persillebladene og dillen fra stilken og finhakk begge. Finhakk gressløken og bland urtene. Tilsett HELLMANN’S majones og bland alt grundig sammen.
-
KARRIMAJONES: Ha majones, karripulver og sitronsaft i en bolle og bland godt. Smak til med ekstra karri om du vil ha det sterkere. Tips! Rist karripulveret i stekepanne for en mer intens og rundere smak av karri!
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|