Crispy kyllingburger med Kimchislaw

Prøv nye smaker til kyllingburgeren din - her med kimchislaw og Hellmanns hvitløk- og urtesaus!
  • 15 Minutes

    Cooking Time

  • Lett,Hard,Medium

    Difficulty

  • 20 Minutes

    Prep Time

  • 4 People

    Serves

AINESOSAT

  • 4 kyllingfileter, minutt
  • 1 1/2 dl Hellmann's majones
  • 3 ss vann
  • 3 dl pannekakebrød
  • 1 rødløk, skrelt og i tynne skiver
  • 8 salatblader, skylt og plukket
  • 4 stk hamburgerbrød
  • Hellmann's Hvitløk & Urtesaus
  • olje til steking
  • salt

Kimchislaw

  • 4 ss Hellmann's majones
  • 1 dl kimchi
  • 1 gulrot, revet
  • 2 dl kål, i tynne skiver
  • 4 grønne løk, hakket
  • salt

VALMISTUS

  1. Lag kimchislaw ved å blande alle ingrediensene. Smak til med salt.

  2. Bland 1 1/2 dl Hellmanns Mayo med vann og legg deretter i en dyp tallerken. Legg til panko i en annen tallerken. Salt kyllingfiletene og start med å vende kyllingen i majonesen og legg den så på tallerkenen med pankoen. Trykk godt så pankoen fester seg.

  3. Varm opp en panne med olje og stek kyllingen på begge sider i ca 4 minutter på hver side. Kjernetemperaturen skal være 70 °.

  4. Rist hamburgerne, tilsett salat, løk, kimchislawn og kylling. Server med Hellmanns hvitløk- og urtesaus og søtpotetfries.

Næringsstoffer

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving