Grillspyd med BBQ-kylling

Grillspyd med BBQ-kylling

Deilig marinert kylling og grønnsaker gjør disse kyllingspydene knallgode og de blir aller best med Hellmann's Creamy Sweet Chilisaus.
  • 20 Minutes

    Cooking Time

  • Lett

    Difficulty

  • 40 Minutes

    Prep Time

  • 4 People

    Serves

AINESOSAT

  • 3 ss vegetabilsk olie
  • 1 ss soyasaus
  • 1 lite hvitløksfedd, finhakket
  • 1 lime, juicen av
  • ½ ts honning
  • 2 kyllingfileter (150 g hver), skåret i terninger
  • 1 rød paprika skåret i store terninger
  • Hellmann's Creamy Sweet Chilisaus

VALMISTUS

  1. Bland olje, soyasaus, hvitløk, limejuice og honning.

  2. Tre vekselvis kyllingterningene og rød paprika på trespyd.

  3. Hell over marinaden og mariner grillspydene i 30 minutter.

  4. Grill kyllingspydene til de er ferdigstekt.

  5. Server satay-spydene med Hellmann's Creamy Sweet Chilisaus.