Skip to:

Spinat, Pære & Baconsalat Med Blåmuggostdipp
Er du glad i blåmuggost, så passer blåmuggostdipp til alt! Og spesielt til denne sommerlige salaten!
-
0 Minute
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
15 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
AINESOSAT
- 1,5 l babyspinat
- 3 stk pærer skrelt halvert og tynt skåret
- 6 skiver sprøstekt bacon delt i biter
- 2,5 dl valnøtter
- Blåskimmeldipp:
- 8 ss Hellmann's mayonnaise
- 4 ss lettrømme
- 1/2 ts Worcestershiresaus
- 4 ss smuldret blåmuggost
VALMISTUS
-
Kjør HELLMANN’S majones, lettrømme og Worcestershiresaus med stavmikser og bland inn blåmuggosten tilslutt. Smak til med salt og pepper.
-
Legg spinat, pæreskiver, bacon og valnøtter i en bolle og vend forsiktig. Server med blåmuggostdipp, og gjerne litt ekstra på siden.
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|