
INGREDIENSER
- 1 kg kokte og skrelte aspargespoteter
- 1 ss limesaft
- 1 ss sukker
- 1 løk, finhakket
- 6 syltede drueagurker, delt i små terninger
- 1 dl Hellmann's mayonnaise
- 2 ts Maille dijonsennep
- 1 dl tykkmelk, cremefraiche 18% eller syrnet melk
- salt og pepper
- 1 bunt vårløk
- 150 g grønne asparges
SLIK GJØR DU
-
Skjær potetene i skiver eller terninger.
-
Bland limesaft og sukker, og tilsett finhakket løk og drueagurkene.
-
Rør sammen Hellmann's majones og Maille dijonsennep i blandingen, og tilsett tykkmelk.
-
Smak til med salt og pepper.
-
Vend inn poteter og hakket vårløk.
-
Kok aspargesen i ½ minutt, og hell dem straks i iskaldt vann slik at de bevarer den flotte, grønne fargen. Skjær asparges i mindre biter og vend dem i potetsalaten.