Skip to:

Pommes Frites
Slipp køen til den lokale take-away-kaféen, prøv heller hjemmelagde pommes frites med en lekker Hellmann's dip-saus laget av ost, chili og mayo.
-
30 Minutes
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
5 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
AINESOSAT
- 4 store poteter, vasket og skrelt
- 2 ss vegetabilsk olje
- 2 ss Hellmann's mayonnaise
- 1 rød chili finhakket
- 1 ts trøffelolje
- 80 g revet Parmesan eller mozzarella
VALMISTUS
-
Forvarm ovnen til 200 grader.
-
Skjær potetene i like skiver, legg i en langpanne og sprinkle med oljen.
-
Sett midt i ovnen i 30-40 minutter eller til pommes fritesene begynner å bli brune.
-
I mellomtiden blander du Hellmann's Real mayo med chili, trøffelolje og ost.
-
Ta ut pommes fritesene.
-
Topp dem med dippen og sett dem inn igjen i ovnen i 5-6 minutter, til osten begynner å bli brun.
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|