Pommes Frites

Slipp køen til den lokale take-away-kaféen, prøv heller hjemmelagde pommes frites med en lekker Hellmann's dip-saus laget av ost, chili og mayo.
  • Valmistelu

    5 Minutes

  • Kokkausaika

    30 Minutes

AINESOSAT

  • 4 store poteter, vasket og skrelt
  • 2 ss vegetabilsk olje
  • 2 ss Hellmann's mayonnaise
  • 1 rød chili finhakket
  • 1 ts trøffelolje
  • 80 g revet Parmesan eller mozzarella

VALMISTUS

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.

  2. Skjær potetene i like skiver, legg i en langpanne og sprinkle med oljen.

  3. Sett midt i ovnen i 30-40 minutter eller til pommes fritesene begynner å bli brune.

  4. I mellomtiden blander du Hellmann's Real mayo med chili, trøffelolje og ost.

  5. Ta ut pommes fritesene.

  6. Topp dem med dippen og sett dem inn igjen i ovnen i 5-6 minutter, til osten begynner å bli brun.