Bagt kartoffel

Bakt potet

Klassisk komfortmat på et helt nytt nivå. Bakt potet med kremet Hellmann's vegansk majones, røkte bønner og sprø, hakket løk.
  • Valmistelu

    20 Minutes

  • Kokkausaika

    40 Minutes

AINESOSAT

  • 3 store gylne poteter
  • 2 ss (25 g) Hellmann's Vegan mayonnaise
  • 1 ss (25 ml) olivenolie
  • 1/2 løk hakket
  • 2 ss (20 g) mais
  • 1 ts (3 g) chili con carne-krydderiblanding
  • 10 cherrytomater delt i to
  • 1 boks (200 g) kidneybønner skylt og drenert
  • 2 ss (20 ml) vann
  • 3 kvaster (20 g) ferskt koriander hakket
  • 1 vårløk
  • 100 g Hellmann's Vegan mayonnaise

VALMISTUS

  1. Varm ovnen til 220 °C. Vask potetene, og tørk dem. Prikk poteten minst 10 ganger på alle sider med en gaffel eller en liten kniv.

  2. Legg poteten på et klargjort stekebrett, og pensle jevnt med Hellmann's vegansk majones. Strø over litt salt, og stek i ca. 40 minutter.

  3. I mellomtiden tilbereder du en vegansk Chile Con Carne. Tilsett 25 ml vann i en gryte. Bland inn løken, og stek i noen minutter. Tilsett bønner, mais og krydderblanding, og kok opp. La det småkoke i 2 minutter. Tilsett cherrytomater, og kok videre i et par minutter.

  4. Del potetene i to, og fyll dem med vegansk chili. Strø over vårløk og koriander, og server med en liten dæsj med Hellmann's® vegansk majones.