Skip to:

Bakt potet
-
40 Minutes
Cooking Time
-
Medium
Difficulty
-
20 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
AINESOSAT
- 3 store gylne poteter
- 2 ss (25 g) Hellmann's Vegan mayonnaise
- 1 ss (25 ml) olivenolie
- 1/2 løk hakket
- 2 ss (20 g) mais
- 1 ts (3 g) chili con carne-krydderiblanding
- 10 cherrytomater delt i to
- 1 boks (200 g) kidneybønner skylt og drenert
- 2 ss (20 ml) vann
- 3 kvaster (20 g) ferskt koriander hakket
- 1 vårløk
- 100 g Hellmann's Vegan mayonnaise
VALMISTUS
-
Varm ovnen til 220 °C. Vask potetene, og tørk dem. Prikk poteten minst 10 ganger på alle sider med en gaffel eller en liten kniv.
-
Legg poteten på et klargjort stekebrett, og pensle jevnt med Hellmann's vegansk majones. Strø over litt salt, og stek i ca. 40 minutter.
-
I mellomtiden tilbereder du en vegansk Chile Con Carne. Tilsett 25 ml vann i en gryte. Bland inn løken, og stek i noen minutter. Tilsett bønner, mais og krydderblanding, og kok opp. La det småkoke i 2 minutter. Tilsett cherrytomater, og kok videre i et par minutter.
-
Del potetene i to, og fyll dem med vegansk chili. Strø over vårløk og koriander, og server med en liten dæsj med Hellmann's® vegansk majones.
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|