Vegansk potetsalat

Vegansk potetsalat

En kremet potetsalat som er perfekt å tilberede av gårsdagens poteter. For en friskere smak har vi tilsatt biter av grønt eple, sylteagurk og en liten klatt sennep. Tips! Topp med reddik og ferske krydderurter for herlig knas.
  • 20 Minutes

    Cooking Time

  • Lett

    Difficulty

  • 20 Minutes

    Prep Time

  • 6 People

    Serves

AINESOSAT

  • 1 kilo nypoteter
  • 1 dl Hellmann's vegan mayonnaise
  • 1 dl tykk plantebasert gurt for eksempel Planti Greek style fra coop
  • 1 ss grov sennep
  • 1 lite eple
  • 2 - 3 vårløk
  • 1 dl sylteagurk
  • 1/2 dl hakkede urter for eksempel persille gressløk
  • 1 ts salt
  • 1 krm nymalt svart pepper
  • Garnityr: krydderurter reddiker

VALMISTUS

  1. Skrubb potetene og kok dem myke. La dem kjøles litt av og skjær i mindre biter.

  2. Bland majones, gurt og sennep. Ta ut kjernene og finhakk eplet. Rens og hakk vårløken. Hakk sylteagurken. Bland eple, vårløk, sylteagurk og urter i majonesblandingen. Krydre med salt og pepper.

  3. Tilsett potetene. Legg potetsalaten i en skål. Pynt med krydderurter og reddiker.

Næringsstoffer

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving