Skip to:
 
 
                 Vegetarisk falafelburger
                     Falafelen stammer opprinnelig fra Midtøsten, men er i dag kjent over hele verden som lekker streetfood uten kjøtt - og det er sikkert ikke uten grunn! 
                    
 
                    
Med denne oppskriften beveger vi oss inn i den magiske eksotiske verdenen. Her finner vi en perfekt blanding av mange smaker, raffinert forsterket av Hellmann's Mayonnaise og Harissa puré.
 
                  Med denne oppskriften beveger vi oss inn i den magiske eksotiske verdenen. Her finner vi en perfekt blanding av mange smaker, raffinert forsterket av Hellmann's Mayonnaise og Harissa puré.
-  10 Minutes Cooking Time 
-  Medium Difficulty 
-  40 Minutes Prep Time 
-  2 People Serves 
AINESOSAT
- 300 g kikerter
- 2 løk
- 2 skiver toastbrød
- 1 bundt persille
- 2 ts bakepulbver
- 2 ss mel
- 4 fedd hvitløk
- 1 ss koriander
- 1 ss karve
- 2 ss Hellmann's mayonnaise
- 2 ts harissa puré
- 1 aubergine
- 1 tomat
- 20 g margarin eller olje
VALMISTUS
-  Legg kikertene i vann i minimum 24 timer (du kan også bruke hermetiske kikerter (avsilt)). 
-  Kjør bløtgjorte kikerter, løk, ristet brød, persille, bakepulver, mel og hvitløk gjennom en kjøttkvern og tilsett finhakket koriander, karve, salt (etter smak) og pepper for å smaksette. 
-  Skjær auberginen i skiver, tilsett salt og stek i stekepanne. 
-  Bland Hellmann’s Mayonnaise med Harissa puré. 
-  Form falafelblandingen til biffer og stek dem langsomt i margarin eller olje. 
-  Del brødet og anrett med Harissa majones, falafel, aubergineskiver, tomater og majones. 
Næringsstoffer
- Amount per Serving
| Title | Amount per Serving | 
|---|
 
 
               
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                     