Skip to:

Grillede Maiskolber Med Aioli Og Parmesan
Fersk hvitløk og HELLMANN’S majones er en perfekt match for en deilig aioli. Passer til alt!
-
5 Minutes
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
15 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
AINESOSAT
- 4 stk maiskolber ferskt
- 4 ts revet parmesan
- 2 ts finhakket koriander
- 1 lime i båter
- fersk koriander
- Aioli:
- 8 fedd hvitløk presset
- 11/2 ts fersk sitronsaft
- 6 ss Hellmann's mayonnaise
- 11/2 ts olivenolie
- klype salt
VALMISTUS
-
Kok maiskolbene i fem minutter og la dem stå i vannet til de er klare til å grilles.
-
Hvitløksmajones: bland hvitløk med sitron- saft i en liten bolle og la stå i 10 minutter. Bland deretter inn HELLMANN’S majones, olivenolje og smak til med en klype salt.
-
Rett før du griller, fjern maiskolbene fra vannet og tørk dem av. Krydre dem med salt og pepper, eller annet ønsket krydder, og grill dem i omtrent fem minutter til de får fine grillmerker.
-
Fjern maiskolbene fra grillen og smør på hvitløksmajonesen på hver og en og dryss over parmesan og koriander. Klem lime-juice over før servering.
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|