GRILLEDE MAISKOLBER MED  AIOLI OG PARMESAN

Grillede Maiskolber Med Aioli Og Parmesan

Fersk hvitløk og HELLMANN’S majones er en perfekt match for en deilig aioli. Passer til alt!
  • Valmistelu

    15 Minutes

  • Kokkausaika

    5 Minutes

AINESOSAT

  • 4 stk maiskolber ferskt
  • 4 ts revet parmesan
  • 2 ts finhakket koriander
  • 1 lime i båter
  • fersk koriander
  • Aioli:
  • 8 fedd hvitløk presset
  • 11/2 ts fersk sitronsaft
  • 6 ss Hellmann's mayonnaise
  • 11/2 ts olivenolie
  • klype salt

VALMISTUS

  1. Kok maiskolbene i fem minutter og la dem stå i vannet til de er klare til å grilles.

  2. Hvitløksmajones: bland hvitløk med sitron- saft i en liten bolle og la stå i 10 minutter. Bland deretter inn HELLMANN’S majones, olivenolje og smak til med en klype salt.

  3. Rett før du griller, fjern maiskolbene fra vannet og tørk dem av. Krydre dem med salt og pepper, eller annet ønsket krydder, og grill dem i omtrent fem minutter til de får fine grillmerker.

  4. Fjern maiskolbene fra grillen og smør på hvitløksmajonesen på hver og en og dryss over parmesan og koriander. Klem lime-juice over før servering.