Skip to:
 
                 Grillede Maiskolber Med Aioli Og Parmesan
                     Fersk hvitløk og HELLMANN’S majones er en perfekt match for en deilig aioli. Passer til alt! 
                   
 
                  -  
5 Minutes
Cooking Time
 -  
Lett
Difficulty
 -  
15 Minutes
Prep Time
 -  
4 People
Serves
 
AINESOSAT
- 4 stk maiskolber ferskt
 - 4 ts revet parmesan
 - 2 ts finhakket koriander
 - 1 lime i båter
 - fersk koriander
 - Aioli:
 - 8 fedd hvitløk presset
 - 11/2 ts fersk sitronsaft
 - 6 ss Hellmann's mayonnaise
 - 11/2 ts olivenolie
 - klype salt
 
VALMISTUS
-  
Kok maiskolbene i fem minutter og la dem stå i vannet til de er klare til å grilles.
 -  
Hvitløksmajones: bland hvitløk med sitron- saft i en liten bolle og la stå i 10 minutter. Bland deretter inn HELLMANN’S majones, olivenolje og smak til med en klype salt.
 -  
Rett før du griller, fjern maiskolbene fra vannet og tørk dem av. Krydre dem med salt og pepper, eller annet ønsket krydder, og grill dem i omtrent fem minutter til de får fine grillmerker.
 -  
Fjern maiskolbene fra grillen og smør på hvitløksmajonesen på hver og en og dryss over parmesan og koriander. Klem lime-juice over før servering.
 
Næringsstoffer
- Amount per Serving
 
| Title | Amount per Serving | 
|---|