Nypotetsalat

Nypotetsalat

Nypotetsalat er perfekt med Hellmann's majones
  • Valmistelu

    20 Minutes

  • Kokkausaika

    20 Minutes

AINESOSAT

  • 1 kg kokte og skrelte aspargespoteter
  • 1 ss limesaft
  • 1 ss sukker
  • 1 løk, finhakket
  • 6 syltede drueagurker, delt i små terninger
  • 1 dl Hellmann's mayonnaise
  • 2 ts Maille dijonsennep
  • 1 dl tykkmelk, cremefraiche 18% eller syrnet melk
  • salt og pepper
  • 1 bunt vårløk
  • 150 g grønne asparges

VALMISTUS

  1. Skjær potetene i skiver eller terninger.

  2. Bland limesaft og sukker, og tilsett finhakket løk og drueagurkene.

  3. Rør sammen Hellmann's majones og Maille dijonsennep i blandingen, og tilsett tykkmelk.

  4. Smak til med salt og pepper.

  5. Vend inn poteter og hakket vårløk.

  6. Kok aspargesen i ½ minutt, og hell dem straks i iskaldt vann slik at de bevarer den flotte, grønne fargen. Skjær asparges i mindre biter og vend dem i potetsalaten.