100 år med god smak

Vi har nå i 100 år vært engasjert i å fremstille majones av høyeste kvalitet, og vi er stolte over å kunne si at Hellmann's er amerikanernes absolutte favorittmajones. I dag produserer Hellmann's mange lekre produkter, fra forskjellige typer majones til dressinger og sauser. Dette gjør vi for at du skal kunne tilsette en spiseskje med glede og inspirasjon til hverdagsmaten din. Uansett om det er til middag, grill, piknik eller når du svinger sammen et raskt måltid.

Produkter Fremstilt Av Enkle Og Naturlige Ingredienser

Vi på Hellmann's elsker god mat, og vi er overbevist om at god mat skal fremstilles av de beste ingredienser. Derfor har vi valgt å lage våre produkter med enkle og naturlige ingredienser: egg fra frittgående høner, solmodne tomater og olje rik på Omega-3.

I den grad det er mulig, bruker vi råvarer som fremmer en bærekraftig utvikling, og vi leter alltid etter nye måter å minimere vår miljøpåvirkning på. Vil du vite mer?

Få Mest Mulig Ut Av Matlagingen

All mat smaker bedre med Hellmann's, men visste du at du også kan bruke Hellmann's i matlagingen? Hellmann's-produkter gjør seg overraskende godt i forretter, hovedretter, og til og med i desserter, og setter en ekstra piff på maten. Sjekk de fantastiske oppskriftene her.

ERNÆRINGSFAKTA

Vi Velger Gode Fettstoffer I Våre Produkter

Hellmann's produkter er fremstilt av oljer som inneholder mye av det gode fettet (umettet) og lite av det dårlige fettet (mettet). Det finnes to typer fett, og ikke alt fett er dårlig for helsen. Godt ​​fett kommer fra naturlige vegetabilske oljer, for eksempel fra rapsolje, som er den oljen vi bruker i vår majones. Disse gode fettstoffene gjør at maten smaker bedre, og de er også en god energikilde. Rapsfrøolje er rik på Omega-3, som spiller en viktig rolle i cellenes utvikling og er viktig for et sunt hjerte.

Fordi kroppen ikke kan produsere Omega-3 selv, er det viktig at det tilføres gjennom maten. Hellmann's majones er en god kilde til Omega-3.

Forskjellige Produkter Som Hjelper Til Å Gi Et Balansert Kaloriinntak

For å opprettholde en sunn kroppsvekt, er det viktig å avbalansere kaloriene du spiser med de fysiske aktivitetene dine. Hellman's kan tilby et utvalg av lekre produkter som gir måltidene en lekker smak uten å tilføre enorme mengder kalorier. Hvis du vil redusere kaloriinntaket litt, kan du velge Hellmann's Light Mayonnaise, som kun inneholder 40 kcal per spiseskje *.

*En ss Hellmann's majones tilsvarer en spiseskje (15 ml)

SALTINNHOLD

Vi arbeider med å senke saltinnholdet i våre produkter til et ansvarlig nivå, uten å måtte gi avkall på god smak.