Skip to:
Skip to:
Derfor ønsker Hellmann's å hjelpe folk med å være mer oppfinnsomme, slik at de kan nyte maten som den enkle gleden den er og sløse mindre, for «mat er tross alt for god til å bli kastet»!
Når du står foran det åpne kjøleskapet og tenker «jeg har ingenting å spise», kan du ta frem et glass med Hellmann's og i stedet tenke «jeg kan lage noe». For det er utrolig hva du kan få til med «ingenting igjen» i kjøleskapet ditt og litt Hellmann's.
Bruk Hellmann's til å blande sammen en dressing, lag et deilig smørbrød, eller til og med en kremet pastasaus. Hellmann's skaper smaker som kan hjelpe deg med å redusere matsvinnet.
Bli med på vår misjon om å
#MakeTasteNotWaste
og prøv våre raske og enkle triks!
Tips For Å Redusere Matavfallet:
Ved Å Redusere Matavfallet Bidrar Du Til Et Bedre Miljø. Her Har Vi Samlet Noen Tips Om Hva Du Kan Gjøre.
Hellmann's produkter hjelper deg med å bruke opp maten, ved å forvandle rester til smakfulle retter på en enkel og rask måte. Bruk Hellmann's med matrestene og tilbered retter som wraps, småretter, wok, risotto, pizza, pai, omelett, «baguette-sandwich», varme smørbrød, quesadillas, fajitas, salater, gratenger og gryteretter.
– Best før-dato er en retningslinje for når maten bør ha blitt spist, og betyr ikke at maten ikke kan brukes etter denne datoen. Tvert imot varer mat og drikke ofte mye lenger enn den angitte best før-datoen. Matvarer som har passert best før-datoen, kan fortsatt selges i butikker hvis de kan spises uten helserisiko. Ved å bruke sansene dine og se, lukte og smake på maten, kan du avgjøre om den fortsatt kan spises og drikkes.
– Siste forbruksdag brukes på matvarer som raskt kan forringes og bli en helserisiko etter en viss tid. Datoen indikerer dermed hvor lenge produsenten er ansvarlig for at matvarene kan konsumeres uten å utgjøre en helsefare på grunn av dårligere kvalitet. Butikker kan ikke selge matvarer som har passert denne utløpsdatoen.