
INGREDIENSER
- 4 kyllingfileter, minutt
- 1 1/2 dl Hellmann's majones
- 3 ss vann
- 3 dl pannekakebrød
- 1 rødløk, skrelt og i tynne skiver
- 8 salatblader, skylt og plukket
- 4 stk hamburgerbrød
- Hellmann's Hvitløk & Urtesaus
- olje til steking
- salt
Kimchislaw
- 4 ss Hellmann's majones
- 1 dl kimchi
- 1 gulrot, revet
- 2 dl kål, i tynne skiver
- 4 grønne løk, hakket
- salt
SLIK GJØR DU
-
Lag kimchislaw ved å blande alle ingrediensene. Smak til med salt.
-
Bland 1 1/2 dl Hellmanns Mayo med vann og legg deretter i en dyp tallerken. Legg til panko i en annen tallerken. Salt kyllingfiletene og start med å vende kyllingen i majonesen og legg den så på tallerkenen med pankoen. Trykk godt så pankoen fester seg.
-
Varm opp en panne med olje og stek kyllingen på begge sider i ca 4 minutter på hver side. Kjernetemperaturen skal være 70 °.
-
Rist hamburgerne, tilsett salat, løk, kimchislawn og kylling. Server med Hellmanns hvitløk- og urtesaus og søtpotetfries.