Djevelegg | Hellmann's

Djevelegg

Vil du gjøre djevelegget ditt ekstra godt? Bruk vår gode majones - Mat smaker bedre med Hellmann's

Forberedelsestid

10 min

Matlagingstid

9 min

INGREDIENSER

  • 6 egg
  • 1 ss Grønn curry paste
  • 1 dl Hellmann's mayonnaise
  • Ev. Tabasco eller Sriracha stærk chilisauce, etter smak
  • salt og pepper
  • 1 ts chiliflak
  • 1 ss finhakket gressløk

SLIK GJØR DU

  • Kok eggene i 9 minutter. Avkjøl dem umiddelbart i iskaldt vann og skrell dem.

  • Del dem i to, og ta ut plommen med en skje.

  • Mos eggeplommene, bland dem med curry paste og rør inn Hellmann's majones. Smak til med salt og pepper.

  • Fordel blandingen i de halve eggene. Hvis du har en sprøytepose med stjernespiss, kan du bruke den.

  • Dryss over chiliflak og finhakket purreløk.